Shopping cart

Subtotal: $4398.00

View cart Checkout

Hakkımızda

Hakkımızda

Sağlık sektöründe 25 yıla yaklaşan üretim ve pazar tecrübesini Ocak 2008 yılında Damla Sağlık ve Tekstil San. ve Tic. A.Ş. olarak tescilleyen ve medikal tekstil alanında faaliyet gösteren firmamız, uluslararası standartlarda güvenilir, hijyenik ürünler üretmeyi ve sağlık sektörüne hizmet veren öncü kuruluşlardan olmayı ana hedef olarak belirlemiştir.

Damla Sağlık, İstanbul Sancaktepe tesislerinde “D’S Sağlık” ve DS Plus markaları ile hidrofil sargı bezi, elastik bandaj, elastik sargı bezi, her ebatta steril gazlı bez, steril gaz kompres, steril ve non steril pamuklu ped, batın kompresi, kendinden yapışkanlı steril göz pedi, swab, steril ve non steril cerrahi maske, sıcak soğuk jel kompres, üçgen sargı bezi, alçı altı çorabı, alçı altı pamuğu, turnike, cırtlı tıbbi korse, tıbbi bel korse ve dizlik, deve tüyü bel korse ve dizlik, ilk yardım çantası gibi ürünler üretilmektedir. Damla Sağlık, uzman kadrosu ve gelişmiş makina parkuru sayesinde kaliteyi en uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Steril ürünlerimiz Gamma-Pak Sterilizasyon A.Ş. tarafından Çerkezköy Tesisleri'nde steril edilmektedir.
D’S Sağlık ve DS Plus markası ile yurtiçi ve yurt dışında hizmet veren ve referans alınan, kalitenin ayrıntılarda gizli olduğu bilinci ile maksimum kaliteyi korumayı hedefleyen, yeni ürünler ile ilgili Ar-Ge çalışmarına devam etmektedir.